Bramborové knedlíky

Suchá směs bez lepku - potravina vhodná pro osoby s nesnášenlivostí lepku

Balení:

150 g alutenový sáček

Způsob přípravy:

150 g směsi smícháme s 300 ml chladné vody nebo mléka a ponecháme 5 minut nabobtnat. VYtvoříme knedlíky (válečky o průměru 4 cm), vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 15 minut. Odstavíme z ohně a necháme ještě 5 minut v horké vodě dotáhnout. Mírně vychladlé krájíme. Těsto uchované v ledničce lze druhý den vařit. Těsto můžeme plnit masem nebo ovocem (vařit 5 minut po vyplavání), nebo přichutit cukrem nebo česnekem s majoránkou, tvořit placičky a smažit na oleji.

Složení:

sušená bramborová kaše (sušené brambory, emulgátor E471, disodium-diphosphate, antioxidant E304, disiřičitan sodný, barvivo kurkuma), bramborový škrob, sůl s jódem

Skladovat v prostorách s relativní vlhkostí vzduchu nejvýše 75 %

2024 © Paleta Foodsystem - Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Yellow Faktory