Balení:
150 g alutenový sáček
Způsob přípravy:
• Do moučníků a pekařských výrobků: na 1 kg mouky 2,5 polévkové lžíce FIBRY přelít s 15 polévkovými lžícemi horké vody, nechat několik minut nabobtnat a přidat suroviny dle Vašeho receptu. U nízkobílkovinné mouky nebo bezlepkové mouky 2 až 3 polévkové lžíce FIBRY na 300 g mouky. Upečené výrobky budou šťavnatější, prodlouží se trvanlivost a nedrobí se. Mohou se i zmrazit - schopnost FIBRY vázat vodu způsobí, že výrobek vypadá stejně lákavě po zmrazení jako před ním. • Mletá masa: (na 1 kg masa) 2,5 polévkové lžíce zalít 10 polévkovými lžícemi horké vody
Složení:
bramborová vláknina
Má vysokou schopnost vázat vodu, snižuje úbytek objemu váhy při tepelném zpracování mletého masa a moučníků